woensdag 19 augustus 2009

LO Sketch O3 op het SA forum

Deze LO heb ik gemaakt naar aanleiding van de sketch wedstrijd op het SA forum. Ik vind dit een hele mooie foto van Daniël en Margriet samen, vooral ook omdat ze op dezelfde manier kijken.







maandag 10 augustus 2009

Dutch Card Lovers Challenge # 11

Deze kaart heb ik vandaag gemaakt nav de challenges bij de ducth card lovers. Deze keer mocht je alleen kleuren gebruiken die voorkwamen op de afbeelding, die op hun blog stond. Het was een afbeelding met Pip spullen, en dat doet me met scrappen wel weer aan Sassafras denken dus vandaar deze Sassafras kaart :) Deze kaart zal ik ook toevoegen aan mijn webwinkel.


vrijdag 7 augustus 2009

Nog 2 kerst kaartjes

Jippie!! ik heb al wat nieuw kerstpapier weten te scoren en vandaag al een paar kaartjes ermee gemaakt.

Deze heb ik gemaakt voor de augustus wedstrijd op het SA forum:



En deze voor een wedstrijdje die iemand op het forum heeft gezet:


A Sisters Hope Challengeblog

Deze kaart heb ik gemaakt voor het blog van A Sisters Hope. Ze plaatsen elke maand een sketch naar aanleiding daarvan kan je dan een kaart maken, deze moet je opsturen en vervolgens worden deze kaarten verkocht, de opbrengst gaat naar pink ribbon! Een goed doel dus! En het leuke is je kan ook nog wat winnen met het maken van de kaart. Deze kaart heb ik voor ze gemaakt.


woensdag 5 augustus 2009

Niewe kaarten toegevoegd aan mijn webwinkel!

Deze kaarten heb ik vanochtend gemaakt en ze zijn allemaal toegevoegd aan mijn webwinkel: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/marlindascreations


<--Deze heb ik vandaag verkocht!


dinsdag 4 augustus 2009

Dutch Card Lovers Sketch #10

Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van Sketch #10 op het Dutch Card Lovers blog! Op de kaart zit een label, deze kan je uit trekken en dan staat er (dat raad je nooit ;)) Merry Christmas!



Card Patterns Sketch #26

Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van sketch #26 op het cart patterns blog.


Deze kaart heb ik gemaakt naar aanleiding van sketch #26 op het cart patterns blog.

maandag 3 augustus 2009

Mijn Webwinkel

Omdat de kaartjes mijn huis uitgroeien heb ik besloten een slectie van mijn kaarten te verkopen. Je kunt ze vinden op: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/marlindascreations/
Bedankt voor het kijken, en vertel het door ;)